top of page

AANBOD

SHIATSU

Shiatsu stimuleert de levensenergie van het lichaam. Van nature werkt het kalmerend, terwijl het tegelijk ook een dynamiserend effect heeft. Het lichaam en de geest komen in balans om tot een nieuw welzijn te komen.

Voor iedereen

Deze lessen bereiden beide ouders voor op de wonderbaarlijke reis die de geboorte van een baby is. Je leert werken met de 

belangrijkste acupunctuur-punten, verschillende geboorteposities, de adem, en visualisaties.

 Voor partners vanaf het 2e trimester

Shiatsu ondersteunt de emotionele, energetische en lichamelijke veranderingen van de moeder tijdens de zwangerschap. Dankzij de aanraking en een diep luisteren, versterkt shiatsu de band tussen moeder en haar baby. 

Vanaf het begin van de zwangerschap.

In deze lessen leert u om uw eigen levensenergie te stimuleren via meridiaan-stretching. Beginnend bij de ademhaling, luisteren we naar de beweging en de energie van uw baby, en via visualisaties komen we tot dans. Elke les staat in het teken van een element uit de Chinese geneeskunde.

 Vanaf het 2e trimester

Een relaxerende massage om de ongemakken van het lichaam te verlichten, de emotionele balans te ondersteunen en de band met de baby in de buik te versterken. We gebruiken enkel biologische oliën die helpen om zwangerschapsstriemen te voorkomen.

Vanaf het 2e trimester

Shiatsu voor babies stimuleert de vitale functies, versterkt het immuunsysteem en ondersteunt de baby door liefdevolle aanraking in deze nieuwe realiteit.

Schenk u beiden dit bijzondere moment van relaxatie en complete aandacht tussen mama (en/of papa) en baby.

Voor babies vanaf de geboorte, met hun ouders

bottom of page